E-boek
Nederlands

Joséphine : thriller

+1
Joséphine : thriller
×
Joséphine : thriller Joséphine : thriller

Joséphine : thriller

Genre:
Wat als je kon kiezen wanneer en hoe je sterft?

Wegkwijnen in de Alzheimerafdeling, dat is geen optie voor Joséphine en de leden van de Thanatosclub. Het selecte vriendengroepje uit het woonzorgcentrum Den Groenen heeft één wens: hun levenseinde zelf bepalen. Een gezamenlijk giftuintje dat ingrediënten levert en een boekje met fatale recepten garanderen een snelle oplossing wanneer de
Titel
Joséphine : thriller
Auteur
Anne-Laure Van Neer 1975-
Taal
Nederlands
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: Uitgeverij Vrijdag, 2022
1 digitaal bestand
ISBN
9789464341126
CloudLibrary
aeydg8g9

Andere formaten:

Over Anne-Laure Van Neer

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Anne-Laure Van Neer

Anne-Laure Van Neer (Antwerpen, 14 juni 1975) is een Belgisch schrijfster.

Biografie

Anne-Laure Van Neer werkte in de toeristische sector als animatrice, reisorganisator en reisagente. In 2015 debuteerde Van Neer met Justine, een fictieve misdaadroman over een oude dame die weigert om naar het rusthuis te gaan. Het boek verscheen bij Kramat en combineert misdaad met humor. Tijdens de Antwerpse boekenbeurs van 2015 werd Justine genomineerd voor de Hercule Poirotprijs, de jaarlijkse literatuurprijs voor de beste Vlaamse misdaadroman.

In 2017 verscheen haar tweede boek, Maurice, een misdaadverhaal over een seriemoordenaar die aan zijn moeder heeft beloofd om ermee op te houden. Maurice werd genomineerd voor de Hercule Poirotprijs van 2017. Haar derde boek 'Louise' verscheen in 2019 en werd eveneens genomineerd voor de Hercule Poirotprijs 2019.

In 2022 werd Joséphine uitgegeven. Deze misdaadk…Lees verder op Wikipedia