Een moeder koopt een motel en verhuist met haar zoon naar een kustplaatsje. Na aankomst blijkt al snel dat het stadje een aantal geheimen herbergt.
Titel
Bates Motel. Seizoen 5 / created by Anthony Cipriano
Scenarist
Anthony Cipriano
Acteur
Vera Farmiga Freddie Highmore Max Thieriot
Taal
Engels
Uitgever
Universal Studios, © 2017
3 dvd-video's
Speelduur
ca. 7 uur
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Italiaans, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Engels voor doven en slechthorenden Moderne prequel van de Hitchcockfilm Psycho
EAN
5053083126957

Besprekingen

Seizoen 5 van een Amerikaanse televisieserie die een prequel vormt op de Hitchcock-film 'Psycho' (1960). De serie volgt het leven van Norma (Vera Farmiga) en haar tienerzoon Norman Bates (Freddie Highmore) die na de mysterieuze moord op haar man verhuizen naar het fictieve stadje White Pine Bay in Oregon om een nieuw leven te beginnen. Ze starten een motel dat jaren later model zal staan voor de gebeurtenissen in de thriller van Hitchcock. Inmiddels is Norma overleden en runt haar zoon in zijn eentje het hotel, terwijl hij Norma's gebalsemde lichaam in de kelder verstopt. De serie kreeg veel nominaties, o.a. voor Primetime Emmy Awards en People's Choice Awards, maar won weinig. Bevat tien afleveringen.