Boek
Nederlands

Zielenprofetie

Chris Bradford (auteur), Marce Noordenbos (vertaler)
+1
Zielenprofetie
×
Zielenprofetie Zielenprofetie
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 12-14 jaar
Genre:

Het tweede explosieve deel van deze gloednieuwe Zielenjagers-serie.  

Voor lezers vanaf 12 jaar.

Wanneer Genna’s ouders worden vermoord, schrijft de politie deze tragedie toe aan een mislukte inbraak. Maar Genna weet wel beter: de Zielenjagers zijn terug om haar ziel op te eisen. Nu Genna thuis niet meer veilig is, vlucht ze naar Amerika om Feniks te zoeken. Hij lijkt de

Extra onderwerp
Anders Lezen
Titel
Zielenprofetie
Auteur
Chris Bradford
Vertaler
Marce Noordenbos
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The soul prophecy
Uitgever
[Amsterdam]: Van Goor, 2022
337 p.
ISBN
9789000381876 (paperback)

Over Chris Bradford

Chris Bradford (Aylesbury, 23 juni 1974) is een Engels schrijver, muzikant en houdt zich bezig met Japanse vechtkunst. Hij is vooral bekend van zijn reeks Young Samurai, vertaald als De Jonge Samoerai.

Biografie

Chris Bradford beoefent sinds zijn zevende oosterse vechtsporten, zoals shotokan, muay thai, aikido en tai-jutsu. Op dit moment beoefent hij ook Iaido en wado-ryu.

Voor hij fulltime schrijver werd, was hij professioneel songwriter en zanger. Hij heeft onder andere liedjes geschreven voor Iain Archer (Snow Patrol) en Graham Gouldman (10cc). Hij zong zelf met James Blunt. Hij heeft ook boeken geschreven over muziek.

Op dit moment is hij schrijver. Zijn eerste leesboek is verschenen in 2008 als het eerste deel in de serie De Jonge Samoerai. Deze reeks is ondertussen afgerond en Bradford werkt aan twee andere reeksen.

Bibliografie