Dvd
Engels

Silver linings playbook

David O. Russell (regisseur), Matthew Quick (naar het werk van), Danny Elfman (componist)

Silver linings playbook

David O. Russell (regisseur), Matthew Quick (naar het werk van), Danny Elfman (componist)
Titel
Silver linings playbook
Regisseur
David O. Russell
Naar het werk van
Matthew Quick
Componist
Danny Elfman 1953-
Acteur
Bradley Cooper Jennifer Lawrence Robert De Niro 1943- Chris Tucker Julia Stiles
Taal
Engels
Uitgever
A Film, 2013
1 dvd-video
Oorspr. opname
2012
Speelduur
117 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
8716777947401 8716777947845
mooov

Over David O. Russell

CC BY 3.0 - Foto van/door David Shankbone

David Owen Russell (New York, 20 augustus 1958) is een Amerikaanse regisseur, producent en scenarioschrijver van (speel)films. Russell is vooral bekend als de regisseur en schrijver van de films Three Kings en I Heart Huckabees.

Filmografie

Als regisseur

  • Joy - 2015
  • American Hustle - (2013)
  • Silver Linings Playbook - (2012)
  • The Fighter - (2010)
  • Soldiers Pay - (2004)
  • I Heart Huckabees - (2004)
  • Three Kings - (1999)
  • Flirting with Disaster - (1996)
  • Spanking the Monkey - (1994)
  • Hairway to the Stars - (1990)
  • Bingo Inferno - (1987)

Als schrijver

Suggesties