Dvd
Engels

Blindness

Fernando Meirelles (regisseur), José Saramago (naar het werk van), Marco Antônio Guimarães (componist)
Taal
Engels
Uitgever
Focus, © 2010
1 dvd-video
Oorspr. opname
2008
Speelduur
ca. 120 min.
Aantekening
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld Naar het boek De stad der blinden van José Saramago
EAN
8713045214982 8713045222925
mooov

Over Fernando Meirelles

CC BY 3.0 br - Foto van/door TV Brasil

Fernando Meirelles (São Paulo, 9 november 1955) is een Braziliaans filmregisseur.

Meirelles werd genomineerd voor een Academy Award voor beste regisseur in 2004 voor zijn film Cidade de Deus.

Filmografie

  • The Two Popes, 2019
  • 360, 2011
  • Blindness, 2008
  • The Constant Gardener, 2005
  • Cidade dos Homens, 2003
  • Cidade de Deus, 2002
  • Golden Gate (Palace II)
  • Maids, 2001
  • Brava Gente, 2000
  • The Nutty Boy 2, 1998
  • Olhar Eletrônico, 1986
Lees verder op Wikipedia

Suggesties

Publicaties over dit werk in de bibliotheek