Dvd
Engels

Hotel Transsylvanië

Genndy Tartakovsky (regisseur), Mark Mothersbaugh (componist), Adam Sandler (uitvoerder)

Hotel Transsylvanië

Genndy Tartakovsky (regisseur), Mark Mothersbaugh (componist), Adam Sandler (uitvoerder)
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
Titel
Hotel Transsylvanië
Regisseur
Genndy Tartakovsky
Componist
Mark Mothersbaugh
Uitvoerder
Adam Sandler  (stem) Andy Samberg  (stem) Selena Gomez 1992- (stem) Kevin James  (stem) Steve Buscemi 1957- (stem) Cee-Lo Green 1975- (stem)
Uniforme titel
Hotel Transylvania
Taal
Engels
Uitgever
Sony Pictures Home Entertainment, 2013
1 dvd-video
Oorspr. opname
2012
Speelduur
88 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Vlaams Ondertiteling: Nederlands, Engels
EAN
8712609653250

Over Genndy Tartakovsky

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Boungawa

Genndy Tartakovsky (Russisch: Геннадий Борисович Тартаковский, Gennadi Borisovitsj Tartakovski), (Moskou, 17 januari 1970) is een Amerikaanse televisie-animator en producent die in de toenmalige Sovjet-Unie geboren is. Zijn bekendste creaties zijn Dexter's Laboratory, The Powerpuff Girls, Samurai Jack, Star Wars: Clone Wars en Sym-Bionic Titan.

Filmografie

Regisseur

  • 2 Stupid Dogs (1993)
  • Dexter's Laboratory (1996)
  • The Powerpuff Girls (1998–2000)
  • Dexter's Laboratory: Ego Trip (1999)
  • Samurai Jack (2001)
  • Dexter's Laboratory: Chicken Scratch (2002)
  • Star Wars: Clone Wars (2003)
  • Maruined (2009)
  • Sym-Bionic Titan (2010–2011)
  • Hotel Transylvania (2012)
  • Hotel Transylvania 2 (2015)
  • Hotel Transylvania 3: Summer Vaca…Lees verder op Wikipedia