Dvd
Engels
Titel
Bend it like Beckham
Regisseur
Gurinder Chadha
Componist
Shaznay Lewis
Taal
Engels
Uitgever
A Film, 2011
1 dvd-video
Oorspr. opname
2002
Speelduur
108 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands
EAN
8716777038598 8716777936085
mooov

Over Gurinder Chadha

Gurinder Chadha (Nairobi, 10 januari 1960) is een Brits filmregisseur van Indiase afkomst.

Zij is geboren in Kenia, en groeide op in Londen.

Filmografie

  • Viceroy's House (2017)
  • Angus,Thongs and Perfect Snogging (2008)
  • Who Do You Think You Are? (2006)
  • I Dream of Jeannie (2006) (in productie)
  • Bride and Prejudice (2004)
  • Bend It Like Beckham (2002)
  • What's Cooking? (2000)
  • A Nice Arrangement (1994)
  • What Do You Call an Indian Woman Who's Funny (1994)
  • Bhaji on the Beach (1993)
  • Acting Our Age (1992)
  • I'm British But... (1990) (tv)

Externe links

  • (en)  Gurinder Chadha in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia