Luisterboek
Nederlands

Op zoek naar de sloddervos!

Guusje Nederhorst (auteur), Dinand Woesthoff (verteller)
+1
Op zoek naar de sloddervos!
×
Op zoek naar de sloddervos! Op zoek naar de sloddervos!

Op zoek naar de sloddervos!

Guusje Nederhorst (auteur), Dinand Woesthoff (verteller)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Er verdwijnt van alles uit de Tovertuin, zelfs het verjaardagscadeau voor Wijze Varen. Woezel en Pip gaan met hun vriendjes en met hun logé Charlie op zoek naar de Sloddervos. Die neemt alles mee wat je niet goed opruimt. Vanaf ca. 4 jaar.
Onderwerp
Zoektochten
Extra onderwerp
luisterboeken
Titel
Op zoek naar de sloddervos!
Auteur
Guusje Nederhorst
Verteller
Dinand Woesthoff  (inlezer)
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Leopold, © 2017
2 cd's
Speelduur
ca. 110 min.
ISBN
9789025873424

Besprekingen

Het is feest! Charlie, het neefje van Woezel en Pip, komt logeren en de Wijze Varen is bijna jarig. Woezel en Pip hebben het cadeau goed verstopt. Wanneer blijkt dat het cadeau is verdwenen en er ook allemaal speelgoed weg is, gaan Woezel en Pip samen met hun vriendjes op zoek naar de Sloddervos. De Wijze Varen heeft immers verteld dat de Sloddervos alles meeneemt wat je niet netjes opruimt. Een spannend, avontuurlijk verhaal over de bekende hondjes Woezel en Pip en hun vriendjes uit de Tovertuin. Thema's als vriendschap en logeren worden licht aangestipt: zo verandert Woezels gedrag nogal na de komst van Charlie en wordt benoemd hoe spannend het kan zijn om ergens te logeren. Het taalgebruik is eenvoudig. Er zijn veel dialogen. De boekjes over Woezel en Pip zijn zeer succesvol. Kinderen kennen de hondjes van televisie, merchandising en wellicht het theater. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2016**, de eerste bioscoopfilm over het bekende duo. Een leuk en vrolijk bo…Lees verder

Over Guusje Nederhorst

CC BY-SA 3.0 nl - Foto van/door RTL 4

Barbara Augustine (Guusje) Woesthoff-Nederhorst (Amsterdam, 4 februari 1969 – Den Haag, 29 januari 2004) was een Nederlands actrice en zangeres.

Biografie

Nadat Nederhorst haar middelbare school (achtereenvolgens mavo, havo en atheneum) had doorlopen werd zij vooral bekend met haar rol als Roos Alberts-de Jager (1992 t/m 2000) in de soap Goede tijden, slechte tijden. Daarnaast zat ze met GTST-collega's Babette van Veen en Katja Schuurman in de meidengroep Linda, Roos & Jessica. Hiermee zong ze de nummer 1-hit Ademnood, gevolgd door de hits Alles of niets, Lange nacht, Goeie dingen, Druppels en 1999X. Er kwam ook een album uit en een videoband. Na drie jaar werd de groep opgeheven. Daarna heeft ze nog diverse kleinere rollen gespeeld, onder meer in de soap Onderweg naar morgen en de series All Stars en Bon bini beach.

In 1998 trouwde Nederhorst …Lees verder op Wikipedia

Suggesties