Boek
Engels

Making your mind up

Jill Mansell (auteur)
Twee jonge vrouwen van in de dertig handhaven zich als werkende (oppas)moeder en ontmoeten onverwacht een nieuwe liefde.
Titel
Making your mind up
Auteur
Jill Mansell
Taal
Engels
Uitgever
London: Review, 2006
340 p.
ISBN
0-7553-0489-6

Andere talen:

Besprekingen

Lottie Carlysle, een frisse vrouw van dertig, moeder van twee kinderen, gescheiden maar op goede voet met haar ex, hoort dat haar baas niet lang meer te leven heeft. De baas doet de zomerhuisjes waarover hij samen met Lottie de scepter zwaait, over aan een aantrekkelijke vreemdeling. Lottie's hart klopt sneller, dat van haar kinderen ook... van kwaadheid! Niets willen ze weten van de indringer. Verwikkelingen volgen, en ook volgen we de strijd om het bestaan van Lottie's beste vriendin, die biologisch gezien geen moeder kan worden, maar zich als oppasmoeder onmisbaar heeft gemaakt! Als dat geen problemen-van-nu zijn... Dertigers, vrouwen vooral zullen zich herkennen in deze avonturen, die zoals we van deze chicklit-koningin gewend zijn, doorspekt zijn met pit en humor. Smakelijke, razend populaire chicklit, even houdbaar als een broodje rosbief, maar leesplezier verzekerd bij velen.

Over Jill Mansell

Jill Mansell is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Biografie

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two's Company) (199…Lees verder op Wikipedia