Boek
Nederlands

Cargo : psycho - horror

Johan Deseyn (auteur)
+1
Cargo : psycho - horror
×
Cargo : psycho - horror Cargo : psycho - horror

Cargo : psycho - horror

In de reeks:
Als een vrouw die is neergeschoten bij een straatoverval ontwaakt uit een bijna-doodervaring, wordt het haar al snel duidelijk dat een kwaadaardige entiteit met haar is meegereisd.
Titel
Cargo : psycho - horror
Auteur
Johan Deseyn
Taal
Nederlands
Uitgever
Westerlo: Kramat, 2019
512 p.
ISBN
9789462421097 (paperback)

Besprekingen

Susan Brennigan werkt op de onthaaldienst van een hospitaal. Tijdens een avondje uit wordt ze het slachtoffer van een roofoverval en krijgt een kogel in haar hersens. Ze beleeft een bijna-doodervaring waarin wezens in de Tussenzone haar uitnodigen om bij hen te komen. Ze keert echter op haar stappen terug. Ze weet niet dat een kwaadaardige entiteit met haar meereist. Het wezen voedt zich met haar verdrongen haatgevoelens. Al gauw vallen er slachtoffers in haar omgeving. Susans zoektocht naar hulp in haar strijd tegen het Kwaad in haar verandert heel haar leven. De Vlaamse schrijver Johan Deseyn (1959) schreef vijftien horrorromans met psychologische inslag en wordt de Nederlandstalige Stephen King genoemd. 'Cargo' bevat alle elementen die Deseyn populair hebben gemaakt: een breed gedragen plot, goed uitgewerkte personages en veel lugubere actie. De soms wijdlopige stijl belet niet dat de roman leest als een trein. Voor een breed publiek dat van heftige emoties houdt en een bovennatuur…Lees verder

Over Johan Deseyn

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Kris van der Sande

Johan Deseyn (Kortrijk, 12 oktober 1959) is een Vlaams schrijver. Deseyn schrijft (psycho)horror.

Hij kreeg de aanmoedigingsprijs als beginnende auteur tijdens de Europese SF Conventie, EUROCON 1990 in Fayenne én in 1991 tijdens eenzelfde conventie CRACON te Krakau (Polen). Westhaven haalde de 'long list' voor de prijsuitreiking van de Diamanten Kogel in 2003. Westhaven bezorgde hem de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2003. Anderwereld werd in 2005 door Humo verkozen om deel te nemen in de leesactie Zomer Van het Spannende Boek. Anderwereld werd genomineerd voor de Gouden Strop 2006. Yellowmoon werd genomineerd voor de Hercule Poirotprijs 2007. Daemonium werd genomineerd voor de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2011. Deal? werd genomineerd voor de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2018. Cargo werd genomineerd voor de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2020.

Meerdere van z…Lees verder op Wikipedia