Boek
Nederlands

Heaven's end : psycho-horror

Johan Deseyn (auteur)

Heaven's end : psycho-horror

Dertig jaar na een gruwelijk voorval gaan de bewoners van het dorp Heaven’s End op zoek naar wat er werkelijk is gebeurd.
Titel
Heaven's end : psycho-horror
Auteur
Johan Deseyn
Taal
Nederlands
Uitgever
Westerlo: Phoenix Books, 2022
412 p.
ISBN
9789083254074 (paperback)

Besprekingen

Een horrorverhaal over vreemde gebeurtenissen in een klein spookdorp. In een ver verleden werd iemand iets beloofd. Op een dag wordt die belofte waargemaakt, wat een gruwelijk effect op de inwoners van het kleine dorp Heaven’s End heeft. Dertig jaar later gaan mensen op zoek naar wat daar echt is gebeurd. Sommigen hebben een goede reden om de waarheid te weten te komen, maar…‘Heaven’s End’ is in een beschrijvende, eenvoudige en enigszins eentonige stijl geschreven. Het boek bevat scènes met expliciet geweld. Johan Deseyn (1959) is een Belgische schrijver van horrorverhalen. Hij schreef meerdere boeken.

Over Johan Deseyn

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Kris van der Sande

Johan Deseyn (Kortrijk, 12 oktober 1959) is een Vlaams schrijver. Deseyn schrijft (psycho)horror.

Hij kreeg de aanmoedigingsprijs als beginnende auteur tijdens de Europese SF Conventie, EUROCON 1990 in Fayenne én in 1991 tijdens eenzelfde conventie CRACON te Krakau (Polen). Westhaven haalde de 'long list' voor de prijsuitreiking van de Diamanten Kogel in 2003. Westhaven bezorgde hem de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2003. Anderwereld werd in 2005 door Humo verkozen om deel te nemen in de leesactie Zomer Van het Spannende Boek. Anderwereld werd genomineerd voor de Gouden Strop 2006. Yellowmoon werd genomineerd voor de Hercule Poirotprijs 2007. Daemonium werd genomineerd voor de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2011. Deal? werd genomineerd voor de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2018. Cargo werd genomineerd voor de cultuurtrofee van de gemeente Deerlijk in 2020.

Meerdere van z…Lees verder op Wikipedia