Makkelijk lezen
Nederlands

Mijn broer is een robot. deel 2

Jonas Boets (auteur), Karl Dussart (illustrator)

Mijn broer is een robot. deel 2

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar

Anna en haar broer Warre wonen samen met hun ouders in het dorpje Eetgem. Anna houdt niet van sport en niet van groene groente. Maar wel van in de zon luieren en een boek lezen, racen met haar fiets en dansen. Anna heeft eigenlijk een normaal leven, vindt ze zelf..... O ja, en haar broer is een robot.

In dit boek vind je zes spannende kortverhalen met een vleugje scifi! Laat je meeslep

Onderwerp
Robots
Titel
Mijn broer is een robot. deel 2
Auteur
Jonas Boets
Illustrator
Karl Dussart
Taal
Nederlands
Uitgever
Averbode: Uitgeverij Averbode, 2022
148 p. : ill.
ISBN
9789464451955 (hardback)

Over Jonas Boets

Jonas Boets (1981) is een Vlaams kinder- en jeugdauteur.

Biografie

Studies

Jonas Boets studeerde Germaanse Talen in Antwerpen (het toenmalige UFSIA en UIA) en voltooide een aanvullende studie Taal en Bedrijf in Leuven.

Zijn creatieve achtergrond heeft hij te danken aan zijn ouders. Met een moeder in de boekenwereld en een vader in de toneelwereld, werd Boets van jongs af aan gestimuleerd om te lezen en te schrijven. Op zijn twintigste waagde hij zich aan zijn eerste boek.

Werk

Boets begon zijn carrière in het onderwijs: hij heeft drie jaar Nederlandse les gegeven in het Sint-Ritacollege in Kontich aan de leerlingen van het derde en het vierde middelbaar. Daarna ging hij bij Eyeworks werken, waar hij mee programma's voor VTM en 2BE bedacht. Na drie jaar maakte hij de overstap naar Medialaan, waar hij eerst werkte voor jongerenzender JIM en van 2012 …Lees verder op Wikipedia