Boek
Nederlands

Zomer zoekboek

Kathleen Amant (auteur)
+1
Zomer zoekboek
×
Zomer zoekboek Zomer zoekboek

Zomer zoekboek

Doelgroep:
Vanaf 3-5 jaar
Met dit grote zoekboek zal geen enkele kleuter zich in de zomervakantie vervelen. Hoera! De zomer komt eraan! In de zomer is er zo veel te beleven: we hebben vakantie, gaan naar het strand, gaan picknicken in het park, houden een barbecue ... In elke spread kunnen kleuters heel wat zoeken en vinden.
Onderwerp
Zomer, Tellen
Titel
Zomer zoekboek / tekst en illustraties Kathleen Amant
Auteur
Kathleen Amant
Taal
Nederlands
Uitgever
Eke: De Eenhoorn, 2022
[28] p. : ill.
ISBN
9789462916326 (hardback)

Over Kathleen Amant

Kathleen Amant (Aalst, 1969) is auteur en illustrator van prentenboeken voor peuters en kleuters. Kathleen studeerde Toegepaste Kunsten, en ging daarna aan de slag als vormgever bij Het Nieuwsblad. Na de geboorte van haar zoon werd ze zelfstandig graficus en illustrator.

Bibliografie

In 2000 begon een samenwerking met Kind en Gezin. Deze samenwerking duurde tien jaar. Vele Vlaamse gezinnen leerden zo de tekenstijl van Amant kennen.

In 2004 debuteerde ze met twee peuterboeken over het ondernemende en ondeugende meisje Anna (Clavis Uitgeverij). Ondertussen zijn er in de Anna-reeks een dertigtal boekjes verschenen, allemaal in de leefwereld van de kleuter: 'Anna op de boerderij', 'Anna en de zomer', 'Anna en haar lieve papa', 'Op je potje, Konijn', 'Anna gooit haar tutjes weg', 'Anna ruimt op', etc. De reeks werd ook in Denemarken, Frankrijk, Canada, Zwitserland, Zuid-Korea, Italië, Spanje, Amerika, China en Australi…Lees verder op Wikipedia