Strip
Nederlands

Self-care

Kenny Rubenis (auteur)
+1
Self-care
×
Self-care Self-care
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Dating. Als single op zoek naar de yin bij jouw yang, moet je wel. Maar wat als blijkt dat jouw droomman liever op de bank Netflixt & Chillt, dan samen met jou relaxt in een warm bubbelbad? Of als de rustgevende massages van je ideale vrouw meer aanvoelen als een fatality in Mortal Kombat?

Dating for Geeks is een strip voor iedereen die iemand zoekt om helemaal zen mee te worden,
Titel
Self-care
Auteur
Kenny Rubenis
Taal
Nederlands
Uitgever
[Amsterdam]: Uitgeverij L, 2023
47 p. : ill.
ISBN
9789088868764 (paperback)

Over Kenny Rubenis

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door Sidney.Cortez

Kenny Rubenis (Rotterdam, 1 oktober 1984) is een Nederlandse striptekenaar. Hij is vooral bekend van de cartoonstrip Dating for geeks.

Rubenis werkte jarenlang als assistent van Jean-Marc van Tol. Ook tekende hij de webcomic Kenny's not so amazingly boring comic.

Dating for geeks

In 2014 begon hij, voor het gratis ochtendblad Sp!ts, met de serie Dating for geeks. De serie bouwde voort op een aantal stroken die hij eerder in eigen beheer had uitgegeven. Later ging de serie over naar Metro, dat in 2019 met de strip stopte. Sindsdien publiceert Rubenis zijn strips dagelijks op zijn website en af en toe in Eppo. Om dit mogelijk te houden hield hij een crowdfundingsactie.

In cartoons van één strook tekent Rubenis het leven van een groep nerds van rond de dertig jaar oud. Ze hebben verschillende levens, maar delen hun passie voor videospelletjes, strips, cosplay, scien…Lees verder op Wikipedia