Boek
Nederlands

Escape Room 2.0

Maren Stoffels (auteur)
+1
Escape Room 2.0
×
Escape Room 2.0 Escape Room 2.0

Escape Room 2.0

Doelgroep:
Vanaf 15 jaar
Genre:
Als Nordin zijn beste vriendin Zora meeneemt naar een nieuwe escape room, blijkt dat ze tegen elkaar moeten spelen, in een spel met levensgevaarlijke gevolgen. Vanaf ca. 14 jaar.
Onderwerp
Geheimen
Titel
Escape Room 2.0
Auteur
Maren Stoffels
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Leopold, 2022
168 p.
ISBN
9789025883737 (paperback)

Besprekingen

Een spannend vervolg op ‘Escape Room’ van Maren Stoffels. Nordin krijgt een uitnodiging voor een escape room en neemt zijn beste vriendin Zora mee. Maar als ze binnen zijn blijkt dat ze tégen elkaar moeten spelen in een wreed spel van een duistere game master. Elke keuze die Nordin maakt, heeft gevolgen voor Zora en andersom. Kiezen ze voor zichzelf of offeren ze zich op? In vlotte, hedendaagse stijl geschreven. Maren Stoffels (Amsterdam, 1988) is schrijver en jeugdauteur. Haar werk won meerdere literaire prijzen, zoals de Hotze de Roosprijs en de Prijs van de Jonge Jury. Vanaf ca 14 jaar en ouder.

Over Maren Stoffels

Maren Inne Stoffels (Amsterdam, 13 januari 1988) is een Nederlandse schrijfster.

Biografie

Stoffels begon op haar 15e met schrijven van haar gepubliceerde boeken. In 2006 behaalde zij haar mavodiploma.

Doorbraak en daarna

Op haar 15e besloot Stoffels haar verhalen te sturen naar Uitgeverij Leopold, waar men wel enthousiast was, maar men vond haar nog te jong. Twee jaar later verscheen haar eerste boek, Dreadlocks & Lippenstift, waarmee ze op 17 april 2005 in Utrecht de Prijs van de Jonge Jury en de Debuutprijs won. Na dit debuut volgden Piercings & Parels en Cocktails & Ketchup, die samen met Dreadlocks & Lippenstift een trilogie vormen over het leven van hoofdpersonage Sofie. Tussen het uitbrengen van Piercings & Parels en Cocktails & Ketchup zitten vier maanden.

Stoffels volgende boek, Sproetenlie…Lees verder op Wikipedia