Dvd
Engels

Just like heaven

Mark Waters (regisseur), Marc Levy (naar het werk van), Reese Witherspoon (acteur)

Just like heaven

Mark Waters (regisseur), Marc Levy (naar het werk van), Reese Witherspoon (acteur)
Titel
Just like heaven
Regisseur
Mark Waters
Naar het werk van
Marc Levy
Acteur
Reese Witherspoon Mark Ruffalo
Taal
Engels
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Dreamworks Home Entertainment, 2006
1 dvd-video
Oorspr. opname
2005
Speelduur
ca. 91 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands, Engels Gebaseerd op de roman If only it were true van Marc Levy
EAN
5050583025650 8717721880485

Over Mark Waters

Mark Stephen Waters (Cleveland, Ohio, 30 juni 1964) is een Amerikaans filmregisseur. Hij is vooral bekend vanwege zijn regie van de films Just Like Heaven, Mean Girls en Freaky Friday.

Filmografie

  • Vampire Academy: Blood Sisters (2014)
  • Mr. Popper's Penguins (2011)
  • The Spiderwick Chronicles (2008)
  • Henry's List of Wrongs (2006)
  • Just Like Heaven (2005)
  • Mean Girls (2004)
  • Freaky Friday (2003)
  • Warning: Parental Advisory (2002) (TV)
  • Head Over Heels (2001)
  • The House of Yes (1997)

Externe link

  • (en)  Mark Waters in de Internet Movie Database
Lees verder op Wikipedia