Strip
Nederlands

Zo is er maar één!

Robbert Damen (auteur)

Zo is er maar één!

In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Prinses Simone maakt weer heel wat mee. Ze probeert een valentijnskaart bij Prince te krijgen en ontdekt voor even hoe het is om zelf koningin te zijn. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Zo is er maar één!
Auteur
Robbert Damen
Taal
Nederlands
Uitgever
Leens: Uitgeverij Personalia, © 2023
47 p. : ill.
ISBN
9789464860139 (paperback)

Besprekingen

Een stripboek uit de serie ‘Prinses Simone’. Simone is de prinses van Eenderland en alle kinderen zouden haar willen zijn. Maar wat Simone het liefste wil is gewoon zijn! In deze verhalen probeert ze een valentijnskaart bij Prince te krijgen en ontdekt ze voor even hoe het is om koningin te zijn. Ballonstrip met kleurrijke cartooneske illustraties. Vanaf ca. 9 jaar. Robbert Damen (Noordwijkerhout, 1971) is een bekende Nederlandse illustrator. Hij schreef vele boeken. Prinses Simone is een populaire strip bekend uit het weekblad Tina .

Over Robbert Damen

Robbert Damen (Noordwijkerhout, 1971) is een Nederlandse illustrator. Sinds 1998 werkt hij zelfstandig en illustreert hij voor onder meer de Taptoe, Eppo en Donald Duck. Ook maakt hij illustraties voor kinderboeken en samenleesboeken en werkt hij voor diverse educatieve uitgeverijen.

Externe link

  • Blog van Robbert Damen
Lees verder op Wikipedia