Dvd

The Robbie Williams show

Robbie Williams (uitvoerder)
+1
The Robbie Williams show
×
The Robbie Williams show The Robbie Williams show

The Robbie Williams show

Genre:
Concert van Robbie Williams in 2002 voor een selecte groep fans in de Britse Pinewood Studios
Titel
The Robbie Williams show
Uitvoerder
Robbie Williams 1974-
Uitgever
EMI, 2003
1 dvd-video
EAN
0724349040298
CDR
JKD0767

Besprekingen

Een speciaal opgenomen concert waarmee de recentste wereldtournee van Robbie Williams van start ging. Voor een uitgezocht publiek van 450 Williamsfans werd het programma in de Britse Pinewood Studio opgenomen. Hamish Hamilton zorgde weer voor een optimale beeld- en geluidkwaliteit. Bij de extra's vinden we een achtergronddocumentaire ('What a performance', foto's, een spelprogramma en vier extra tracks. Behoort momenteel tot de top 10 dvd's in Nederland.

Over Robbie Williams

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Дмитрий Садовников

Robert Peter (Robbie) Williams (Stoke-on-Trent, 13 februari 1974) is een Brits popzanger. Van 1990 tot en met 1995 maakte Williams deel uit van Take That. Na die periode werd hij een succesvol solozanger. In 2010 werd hij weer kortstondig lid van de boyband.

Williams heeft meer dan 55 miljoen platen wereldwijd verkocht. Hij is de best verkopende Britse soloartiest in het Verenigd Koninkrijk en de best verkopende niet-latino-artiest in Latijns-Amerika. Zes van zijn albums staan in de top 100 meest verkochte albums in het Verenigd Koninkrijk. Hij won vijftien BRIT Awards (meer dan enig andere artiest) en zeven ECHO Awards. In 2004 werd hij opgenomen in de UK Music Hall of Fame, toen werd hij betiteld als de "grootste artiest van de jaren negentig."

Biografie

Populariteit met Take That

Robbie Williams' carrière begon met Take That, een band die gevormd was door zanger en …Lees verder op Wikipedia