Cd

Oumniya

Souad Massi (uitvoerder)
+1
Oumniya
×
Oumniya Oumniya

Oumniya

Souad Massi (uitvoerder)
Genre:
Titel
Oumniya
Uitvoerder
Souad Massi  (zang;gitaar)
Uitgever
Naïve, 2019
1 cd + boekje
Speelduur
00:41:58
EAN
3700187670757 5060001276779
CDR
HEX15090

Over Souad Massi

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Skip The Budgie / Dash uit Bristol, England

Souad Massi (Algiers, 23 augustus 1972) is een Algerijnse zangeres en gitariste. Ze woont en werkt in Parijs.

Haar muziek vertoont invloeden van flamenco en westerse rock. Ze zingt hoofdzakelijk in het Arabisch, maar ook in het Berbers en het Frans.

Discografie

  • 2019: Oumniya
  • 2015: El Mutakallimun
  • 2010: Ô Houria (Liberty)
  • 2007: Live Acoustique
  • 2005: Mesk Elil (Honeysuckle)
  • 2004: Deb (Heartbroken)
  • 2003: Raoui (Storyteller)
Lees verder op Wikipedia