Dvd
Engels

Dangerous liaisons

Stephen Frears (regisseur), Choderlos de Laclos (naar het werk van), Glenn Close (acteur)

Dangerous liaisons

Stephen Frears (regisseur), Choderlos de Laclos (naar het werk van), Glenn Close (acteur)
Titel
Dangerous liaisons
Regisseur
Stephen Frears
Naar het werk van
Choderlos de Laclos
Acteur
Glenn Close John Malkovich Michelle Pfeiffer
Componist
George Fenton 1949-
Taal
Engels
Uitgever
Plaats van uitgave onbekend: Warner Home Video, © 2017
1 dvd-video
Oorspr. opname
1988
Speelduur
ca. 115 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Spaans, Portugees, Engels voor slechthorenden Gebaseerd op de roman Les liaisons dangereuses van Choderos de Laclos
EAN
7321931118729 5051888233085

Over Stephen Frears

CC-BY-SA-3.0 - Foto van/door Towpilot

Stephen Frears (Leicester, 20 juni 1941) is een Brits filmregisseur.

Filmografie

Films

  • Gumshoe (1971)
  • Bloody Kids (1979)
  • The Hit (1984)
  • My Beautiful Laundrette (1985)
  • Prick Up Your Ears (1987)
  • Mr Jolly Lives Next Door (1987)
  • Sammy and Rosie Get Laid (1987)
  • Dangerous Liaisons (1988)
  • The Grifters (1990)
  • Hero (1992)
  • The Snapper (1993)
  • Mary Reilly (1996)
  • The Van (1996)
  • The Hi-Lo Country (1998)
  • High Fidelity (2000)
  • Liam (2000)
  • Dirty Pretty Things (2002)
  • Mrs. Henderson Presents (2005)
  • The Queen (2006)
  • Chéri (2009)
  • Tamara Drewe (2010)
  • Lay the Favorite (2012)…Lees verder op Wikipedia