Boek
Nederlands

De Thea Sisters in spagaat

Thea Stilton (auteur), Barbara Pellizzari (illustrator), Flavio Ferron (illustrator)
De Thea Sisters volgen een cursus dansstijlen, die met een voorstelling afsluit. Wie zal de hoofdrol krijgen? Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Onderwerp
Dansen, Optreden
Titel
De Thea Sisters in spagaat / Thea Stilton ; illustraties Barbara Pellizzari, Flavio Ferron ... [e.a.]
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Barbara Pellizzari Flavio Ferron
Vertaler
Pauline Akkerhuis
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Un sogna a passo di danza
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, © 2017
117 p. : ill.
ISBN
9789085924135 (paperback)

Besprekingen

Vijf muizenvriendinnen, allemaal afkomstig uit een ander werelddeel, studeren aan het Topford College op Walviseiland en willen net als Thea Stilton, de zus van Geronimo, journalist worden. In dit deel volgen de Thea Sisters een cursus dansstijlen, die met een voorstelling afsluit. Twintigste deel uit de serie ‘Het leven op Topford’*. Eenvoudig, chronologisch verteld verhaal opgebouwd uit korte hoofdstukken. De tekst is uitgevoerd in de inmiddels bekende uitbundige lay-out met kleurrijke tekeningen en tekst in verschillende lettertypen en kleuren. Voorin worden de muizenvriendinnen voorgesteld, achterin plattegronden van Walviseiland en het kasteelachtige schoolgebouw. Omslag en binnenwerk zijn geheel in kleur uitgevoerd. Toegankelijk verhaal dat vooral meisjes aan zal spreken. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia