Boek
Nederlands

Het fonkelende glinsterland

Thea Stilton (auteur), Giuseppe Facciotto (illustrator), Chiara Balleello (illustrator)
Glinsterland verkeert in groot gevaar! Koningin Toermalijn ligt in een diepe slaap en kan alleen wakker gemaakt worden wanneer er een grote gevaarlijke draak verslagen wordt. De Thea Sisters gaan op reis door de wonderlijke wereld van de Kristalfeeën. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.
Titel
Het fonkelende glinsterland
Auteur
Thea Stilton
Illustrator
Giuseppe Facciotto Chiara Balleello Barbara Pellizzari Alessandro Muscillo
Vertaler
Sandra Verhulst
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Italiaans
Oorspr. titel
Il segreto delle fate dei cristalli
Uitgever
Amsterdam: De Wakkere Muis, © 2018
320 p., [60] p. kristalfeeën reisdagboek : ill.
ISBN
9789085924678 (hardback)

Besprekingen

De Thea Sisters worden opgeroepen: Glinsterland verkeert in groot gevaar! Koningin Toermalijn ligt in een diepe slaap en kan alleen wakker gemaakt worden wanneer er een grote gevaarlijke draak verslagen wordt. De muizinnen gaan op reis door de wonderlijke wereld van smaragden, robijnen, zonnebarnsteen, feeën, trollen en kristallen. Zullen ze Toermalijn vinden? En zal de steen haar doen ontwaken? Een verhaal bol van fantasie, waarin de lezers zich helemaal in een andere wereld zullen wanen. De normaal gedrukte tekst wordt afgewisseld met woorden in een andere kleur en lettertype, wat de tekst speels en boeiend maakt. De illustraties zijn prachtig en heel karakteristiek voor Thea Stilton. Achterin zijn allerlei leuke feitjes en weetjes opgenomen in het reisdagboek, met uitleg over hoe je een vlecht als een fee maakt, de dans van de Kristallen uitvoert en hoe je het geheimschrift van de prinsen ontcijfert. Zesde deel in de serie van de serie 'Thea Sisters : de Zeven Rozen'*. Voor kindere…Lees verder

Over Thea Stilton

Thea Stilton is een personage uit de televisieserie en boekenreeks Geronimo Stilton.

Thea is de jongere zus van Geronimo. Ze is journalist en fotograaf van De Wakkere Muis en is tevens schrijfster. Thea Stilton heeft op het Topford College (Walviseiland, behoort tot Muizeneiland) gezeten en geeft hier nu ook les.

Zie ook

  • Lijst van boeken van Thea Stilton
Lees verder op Wikipedia