DVD
Anglais

After the wedding

Bart Freundlich (directeur), Michelle Williams (acteur), Julianne Moore (acteur)

After the wedding

Bart Freundlich (directeur), Michelle Williams (acteur), Julianne Moore (acteur)
Genre:
De manager van een weeshuis in India staat voor een dilemma: als zij een baan in New York accepteert, kan ze haar noodlijdende weeshuis redden, maar kan ze de kinderen niet meer zien.
Titre
After the wedding / written and directed by Bart Freundlich
Directeur
Bart Freundlich
Acteur
Michelle Williams Julianne Moore Billy Crudup Mychael Danna 1958-
Langue
Anglais
Éditeur
Dutch Filmworks, © 2020
1 dvd-video
Date d'enregistrement
2019
Durée
107 min.
Note
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld remake van de Deense film Efter brylluppet van Susanne Bier uit 2006
EAN
8719372008614

Commentaires

Amerikaans drama (2019) van Bart Freundlich, remake van gelijknamige film (Susanne Bier, 2006). Met Julianne Moore (Still Alice), Michelle Williams (Manchester by the sea) en Billy Crudup. Zakenvrouw in New York biedt de manager van een weeshuis in India een baan aan, dan zal zij het noodlijdende weeshuis financieel steunen. Dilemma voor de manager: het weeshuis redden, maar de kinderen niet meer zien. Bovendien is de zakenvrouw getrouwd met haar ex, met wie ze een geheim deelt. Beoordeling IMDb: 6,1. Floortje Smit (Volkskrant 2-10-’19): ‘Williams zorgt ervoor dat die halve heilige, helemaal in balans met haar kettingen en flodderhemdjes, niet meteen op alle irritatieknoppen drukt. En Moore slaagt erin de emotioneel gemankeerde zakenvrouw nog iets van warmte te geven’ (2 sterren). Remke de Lange (Trouw 3-10-’19): ‘weinig verrassende remake (…) Met zijn twee hoofdrolspeelsters zet Freundlich moeiteloos twee werelden van blote voeten-idealisme en achteloze chic tegenover elkaar, alvoren…Lire la suite

À propos de Bart Freundlich

Bart Freundlich est un réalisateur, scénariste et producteur américain né le 17 janvier 1970. Il est l'époux de l'actrice Julianne Moore.

Filmographie

  • 1993 : A Dog Race in Alaska
  • 1994 : Hired Hands
  • 1997 : Back Home (The Myth of Fingerprints)
  • 2001 : World Traveler
  • 2004 : Les Petits Braqueurs (Catch That Kid)
  • 2006 : Chassé-croisé à Manhattan
  • 2007-2014 : Californication (série TV)
  • 2008 : Family Practice (TV)
  • 2009 : Mon babysitter (The Rebound)
  • 2016 : Wolves (en)
  • 2019 : After the Wedding

Liens externes

Suggestions