Livre
Néerlandais

Klassiek

Cecily Von Ziegesar (auteur), Carla Hazewindus (traducteur)
Dans la série:
Public cible:
12-14 ans et plus
Genre:
Elk jaar met Valentijnsdag organiseert het computergenootschap van Waverley Academy de Perfecte Match. Maar levert dat dit jaar wel een perfect paar op?
Sujet
Schoolleven
Titre
Klassiek
Auteur
Cecily Von Ziegesar
Traducteur
Carla Hazewindus
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Classic
Éditeur
Amsterdam: De Boekerij, 2011
222 p.
ISBN
9789022556900 (paperback)

Commentaires

Elk jaar met Valentijnsdag organiseert het computergenootschap van Waverley Academy de Perfecte Match. Een van de Waverley Owls wordt gekoppeld aan hun zielsverwant door middel van het invullen van een online vragenlijst. Dit keer loop het niet helemaal vlekkeloos. Callie moet kiezen tussen Easy en Brandon. Haar perfecte match, de wietrokende Alan, heeft een plan, maar dat pakt niet goed uit. Tinsley en Brett gaan op onderzoek uit in het huis van rector Dresden, om meer te weten te komen over het vreemde gedrag van zijn zoon Isaac. Jennifer twijfelt of Isaac door zijn vreemde gedrag wel het juiste vriendje voor haar is. Brett heeft problemen met haar vriendje Sebastian. Kortom: liefdesperikelen ten top! Laatste deel uit de serie de 'It-girl'*. Voor de fans van chicklits, merkkleding, verliefdheid en highschool stories weer een must. Vlot leesbaar, korte hoofdstukken, afgewisseld met chatberichtjes die de personages aan elkaar sturen. Simpel verhaal, nauwelijks karaktertekening van de …Lire la suite

À propos de Cecily Von Ziegesar

CC BY-SA 2.0 - Image by editrrix

Cecily von Ziegesar, née le 27 juin 1970, est une romancière américaine, autrice de romans destinés principalement aux adolescents. Ayant suivi sa scolarité dans un lycée huppé de Manhattan (Nightingale-Bamford School), ses livres reflètent le style de vie des adolescents riches explorant les drogues, l'alcool, la sexualité, et les amitiés difficiles. Elle fait une courte apparition dans la saison 4 épisode 22 de la série éponyme de son roman.

Œuvres

  • Gossip Girl (14 tomes dont un hors série).
  • It Girl (10 tomes).
  • Glam, jalousie et autres cachoteries
  • Pyscho Killer reboot Gossip Girl (série littéraire)

Liens externes