Livre numérique
Néerlandais

De stilte van de witte stad

Tasio Ortiz de Zárate is een briljante archeoloog die twintig jaar geleden werd veroordeeld voor een reeks bizarre moorden in het rustige stadje Vitoria. Hij staat op het punt voor het eerst de gevangenis te verlaten, als de misdaden weer beginnen: in de kathedraal van Vitoria wordt een jong stelletje gevonden: naakt en om het leven gekomen door bijensteken in hun keel. Niet veel later wordt in de
Titre
De stilte van de witte stad / Eva García Sáenz de Urturi
Auteur
Eva García Sáenz de Urturi
Traducteur
Elvira Veenings
Langue
Néerlandais
Langue originale
Espagnol
Titre original
El silencio de la ciudad blanca
Éditeur
Amsterdam: A.W. Bruna Uitgevers, © 2019
1 digitaal bestand
ISBN
9789044978124

Plusieurs formats:

À propos de Eva García Sáenz de Urturi

CC BY-SA 4.0 - Image by Aureallc

Eva García Sáenz de Urturi (Vitoria-Gasteiz, Pays basque, 20 août 1972) est une romancière espagnole.

Biographie

En 1988, elle s'installe avec sa famille à Alicante, Communauté valencienne, où elle étudie plus tard l'optométrie à l'université d'Alicante.

En 2012, elle publie son premier roman via Amazon.com La saga de los longevos.

Bibliographie

  • (2012) La saga de los longevos
  • (2012) La vieja familia
  • (2014) Los hijos de Adán
  • (2014) Pasaje a Tahití
  • (2016) El silencio de la ciudad blanca
    • (2022) Le Silence de la ville blanche, Pocket
  • (2017) Los ritos del agua

Suggestions