Livre
Anglais

Fallen

Karin Slaughter (auteur)
Als een speciaal agente haar dochtertje gaat halen bij haar moeder, blijkt er een dode man in dier huis te liggen en is haar moeder ontvoerd.
Titre
Fallen
Auteur
Karin Slaughter
Langue
Anglais
Éditeur
London: Arrow books, 2012
466 p., 32 p.
ISBN
9780099550273 (paperback)

Plusieurs langues:

Commentaires

Speciaal Agent Faith Mitchell van het GBI (Georgia Bureau of Investigation) komt haar pasgeboren dochtertje ophalen bij haar moeder, vindt haar in de schuur en ziet een bloedspoor naar de voordeur. Zonder op collega’s te wachten gaat ze het huis binnen, vindt een enorme bende en een neergeschoten man. Twee andere indringers worden door Faith gedood. Maar haar moeder is verdwenen. De grote vraag is wat de indringers wilden en waarom haar moeder ontvoerd is. Het onderzoek, waarbij Will Trent and Dr. Sara Linton een belangrijke rol spelen, blijkt ingewikkeld met medogenloze tegenstanders. De meeste karakters zijn bekend uit vier eerdere romans van de schrijfster (de Georgiaserie en de Will Trentserie) en de hernieuwde ontmoeting is een prettige: een thriller met veel spanning, een gecompliceerd maar goed te volgen plot en met even gecompliceerde onderlinge verhoudingen. Waar die complicaties toe leiden en wat voor invloed het verleden daarbij speelt, zet de schrijfster ook in psychologis…Lire la suite

À propos de Karin Slaughter

CC BY-SA 3.0 de - Image by Alison Rosa, Karin Slaughter

Karin Slaughter, née le 6 janvier 1971 dans l'État de Géorgie, est une écrivaine américaine, auteur de roman policier et de thriller.

Biographie

Née dans une petite communauté de Géorgie, elle réside actuellement à Atlanta.

On lui attribue la création en 2006 du terme « investigoogling ».

Son premier roman policier, Mort aveugle (Blindsighted), paru en 2001, devient un best-seller traduit dans une trentaine de langues. Grant County, où se déroulent nombre de ses romans, est un lieu totalement imaginaire, inspirée à l'auteur par la combinaison des petites villes de son enfance.

Œuvre

Romans

Série Grant County