Livre
Néerlandais

Ons bakboek : meer dan 300 heerlijke recepten

KVLV (auteur)

Ons bakboek : meer dan 300 heerlijke recepten

Niets zo heerlijk als zelfgebakken taart, koekjes, cake of biscuit. En thuiskomen in een huis met de geur van versgebakken brood is altijd een waar genot.

Trouw aan het opzet van de vorige edities wil deze derde en volledig herwerkte versie van Ons Bakboek - het kleinere zusje van het alombekende Ons Kookboek® - een basishandboek zijn voor de thuisbakker.

Met duide

Titre
Ons bakboek : meer dan 300 heerlijke recepten
Auteur
KVLV
Langue
Néerlandais
Éditeur
Tielt: Lannoo, 2019
375 p. : ill.
ISBN
9789401460439 (hardback)

Commentaires

Dit zeer uitgebreide Vlaamse bakboek, een uitgave van een grote Vlaamse vrouwenvereniging, heeft veel aandacht voor ingrediënten, technieken en materialen. Bij een aantal technieken is een duidelijke fotobeschrijving gemaakt. De ruim 300 recepten zijn ingedeeld in de categorieën: brood; koffiekoeken (bladerdeegproducten); taart, vlaaien en cakes; koekjes en gebakjes; pannenkoeken, wafels en beignets; speciale recepten voor gluten-, melk- suikervrij en vegan producten; en internationale bakrecepten. De opmaak van elk recept is aantrekkelijk, duidelijk en eenvoudig met ingrediënten en een werkbeschrijving, en soms een foto. Het volgen van de recepten vergt wel wat meer van de lezer, omdat de meeste recepten enkel uit tekst bestaan, en er verder geen overzicht is van benodigde tijd, materialen of moeilijkheidsgraad. Maar in ruil daarvoor heeft de thuisbakker wel een modern handboek in handen, dat een plek verdient in elke collectie. Met schitterende fotografie, inhoudsopgave, receptenreg…Lire la suite