Livre
Néerlandais
Koningin Aelin gaat de strijd aan met de Duistere Koning Erawan. Ze probeert een leger bij elkaar te krijgen, maar dat valt niet mee wanneer Erawan alles op alles zet om bondgenoten en tegenstanders tegen elkaar op te zetten. Vanaf ca. 15 jaar.
Extra subject
fantasy, Fantasy; Romans
Titre
Rijk van stormen
Auteur
Sarah J. Maas
Traducteur
Valérie Janssen Anne-Marieke Buijs
Langue
Néerlandais
Langue originale
Anglais
Titre original
Empire of storms
Éditeur
Amsterdam: Boekerij, © 2018
672 p.
ISBN
9789022580301 (paperback)

Commentaires

In dit vijfde deel uit de Glazen Troon-serie* gaat koningin Aelin het gevecht aan met de Dark King die zijn legers en schepen klaar heeft staan voor een grootse oorlog. Ook Aelin probeert een leger bij elkaar te krijgen, maar dat valt niet mee wanneer Erawan alles op alles zet om bondgenoten en tegenstanders tegen elkaar op te zetten. Wederom schrijft Maas een dikke pil die in een rustig tempo spanning opbouwt en waarbij een ingewikkeld verhaal met veel personages zich verder ontvouwt. Door de jaren heen is Maas’ schrijfstijl steeds wat volwassener geworden en de door haar verzonnen wereld steeds wat uitgebreider. Als lezer groei je met haar mee en het is een knappe prestatie dat ze elk deel van meer dan zeshonderd pagina’s de lezer geboeid houdt. Als je er tenminste de moeite voor wilt nemen. Haar boeken zijn dusdanig populair dat momenteel een televisieserie wordt ontwikkeld om het rijke verhaal ook in beelden te vangen. Ondertussen zullen de lezers geduldig moeten wachten op het vo…Lire la suite

À propos de Sarah J. Maas

Sarah J. Maas, née le 5 mars 1986 à New York, est une romancière et nouvelliste américaine de fantasy.

Biographie

Sarah J. Maas est née le 5 mars 1986 à New York, dans l'État de New York. Elle a grandi dans le quartier de l'Upper West Side, à Manhattan. Enfant, elle aimait créer des histoires basées sur des contes ou des mythes populaires. Elle écrivait également des fanfictions de Sailor Moon dans sa jeunesse.

En 2008, Sarah J. Maas a obtenu un diplôme avec mention du Hamilton College à Clinton, Oneida County, New York, où elle s'est spécialisée dans l'écriture créative et dans les études religieuses.

Les romans de Sarah J. Maas ont connu un succès fulgurant quelques années après leurs premières apparitions, notamment sur « BookTo…En lire plus sur Wikipedia