Coderdojo Harelbeke - vanaf 2020

Binnenkort starten we met een Coderdojo in de bibliotheek. Coder wat? CoderDojo organiseert wereldwijd bijeenkomsten voor jongeren van 7 tot 17 jaar waar ze in groep leren programmeren.

We zijn op zoek naar vrijwilligers om kinderen en jongeren wegwijs te maken in de wereld van eentjes en nulletjes. Kan je programmeren of wil je gewoon helpen? Neem dan zeker contact op met de bib via info.bibliotheek@harelbeke.be

Coderdojo Harelbeke start vanaf januari 2020!

Het hoofddoel is kinderen & jongeren gratis leren programmeren op een open en ontspannen manier! Bij een Dojo leren jonge mensen, tussen de 5 en 17 jaar, om te programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, programma's te maken, games te maken en meer. Dojo's worden opgezet en georganiseerd door vrijwilligers. Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen like-minded mensen, delen deelnemers waar ze aan aan het werken zijn en maken ze nieuwe dingen. CoderDojo maakt leren programmeren een leuke & sociale ervaring!

Messages récents