Afhaalbibliotheek

De afhaalbibliotheek hebben we in een nieuw jasje gestopt. Je hoeft geen tijdslot meer te kiezen. We vragen om het afhaalformulier tijdig in te vullen, zo hebben we voldoende tijd om alle aanvragen te verwerken.

Afhaalbibnieuw

Voor wie?

Alle leden die nood hebben aan vers leesvoer, mooie liedjes, een ontspannende film of series.

Hoe?

• Maak een lijstje van de materialen die je wil (boek/cd/dvd) en check in de online catalogus (bovenaan te vinden harelbeke.bibliotheek.be) of ze aanwezig zijn in de bib. Dit kan je doen door te klikken op ‘Waar staat het?’.
  • Er kunnen enkel aanwezige materialen uit de Centrale bibliotheek aangevraagd worden en niet uit Uitleenpost Hulste. Afhalen kan ook enkel in de Centrale bibliotheek.
  • Geef je verlanglijstje (max. 10 titels) door via het invulformulier dat je HIER kan vinden. Controleer de aanwezigheid van het materiaal!
  • Indien het materiaal onvindbaar is zoeken we een alternatief voor je.
  • Vul je gegevens in (hou je lenersnummer of rijksregisternummer bij de hand).
  • We contacteren je dan om een ophaalmoment af te spreken.

Contacteer ons

Heb je vragen over deze dienstverlening? Wij zijn bereikbaar tijdens de kantooruren via 056 733 440 of via mail info.bibliotheek@harelbeke.be