Jeugdboekenmaand 2021

LEZEN IS EEN FEEST

Van 1 tot en met 31 maart 2021 vieren bibliotheken in heel Vlaanderen het vijftigjarig bestaan van de Jeugdboekenmaand. Illustrator Leo Timmers maakte voor deze speciale editie een knaller van een affiche! Zelfs – en misschien vooral - in coronatijden laten we deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij gaan. We toveren de bibliotheek om tot een kleurrijk leespaleis, bieden virtuele lezingen aan en delen feestpakketten uit aan de klassen die dit wensen. Je kan bij je bezoek aan de bibliotheek ook de pareltjes van jeugdboekillustrator Jan Van Lierde komen bewonderen.

Dit jaar gaat de jeugdboekenmaand noodgedwongen digitaal door. We bieden dus enkel online lezingen aan. Hiervoor heeft de klas een laptop met camera én een scherm/smartboard nodig.

Het volledige programma vind je hieronder.

Gelieve één digitaal inschrijvingsformulier per school doorsturen naar liesbeth.decorte@harelbeke.be, de uiterste inschrijvingsdatum hiervoor is ten laatste 9 februari 2021.

Daarna zal u omtrent de definitieve inschrijving een bevestigingsmail ontvangen, uiterlijk op vrijdag 12 februari 2020.