Ontdek de nieuwe bibwebsite

De bibwebsite kreeg een grondige make-over. Het is nu de ideale plek om alles over de bib(collectie) en je eigen ontleningen te weten te komen. Wat verandert er allemaal voor jou? Wat is er nieuw?

Volledig mobiel

De cataloguspagina's zijn nu volledig geschikt gemaakt voor mobiel gebruik, probeer maar op je smartphone.

Nieuwe website mobiel

Sneller beschikbaarheid zien

De beschikbaarheidsinformatie krijg je nu meteen op het detailscherm van een item te zien, je moet niet meer doorklikken naar een aparte pagina.

screenshot samenvatting beschikbaarheid

Geïntegreerde Mijn Bibliotheek diensten

De Mijn Bibliotheek dienst is niet langer een aparte website. Meld je aan bij de site om je gebruikersmenu te zien. Daar vind je jouw vertrouwde Mijn Bibliotheek diensten zoals het bekijken en verlengen van je uitleningen terug.

Je ontleningen krijgen een gezicht

Weet je niet meer precies welke boeken je kinderen of partner allemaal ontleend hebben en wanneer ze weer binnen moeten? Via het overzicht van de ontleningen, nu aangevuld met handige coverfoto's, kan je ze snel bij elkaar zoeken.

Makkelijker reserveren

Het reserveerproces werd slimmer. Er is maar één reserveerknop per item, klik je die aan dan worden enkel de edities die reserveerbaar zijn getoond en kun je daar een keuze uit maken

screenshot reserveren